Over ons

De nieuwe generatie is er één die altijd ál zijn muziek op zak heeft. Die al zijn films gratis van het internet download. Zijn vrienden zijn altijd binnen handbereik via mobiel, sms, msn. Tevens weten ze altijd wat iedereen in zijn omgeving doet. Door hem/haar te volgen op twitter. Ze kijken regelmatig op je hyvesfacebook of myspace.

Maar veel speelt zich nu nog achter een PC af. Dat gaat de komende twee jaar helemaal veranderen. Alles wordt online, alles wordt mobiel. Iedereen wil altijd-alles-overal. De eerste echte stap is gezet door Apple. De iPhone is het eerste mobiele apparaat die mobiel internet gebruiksvriendelijk heeft gemaakt. Dit heeft geresulteert in een enorme groei aan de software kant. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een applicatie voor.

RGB-geelFingerspitze is nu bijna een jaar actief op de mobiele markt. We hebben gezien wat werkt en wat niet. En ook gezien dat dat niet altijd even voorspelbaar is. Wat we zeker weten is dat je relevant moet zijn. Dat je iets toe moet voegen aan wat ze al hebben. Wat zou jij je klant als mobiele dienst willen aanbieden? Wat zou die klant altijd tot zijn beschikking willen hebben? Of waarom zou die dat overal willen doen?

Wilt u weten of een mobiele dienst iets voor u is? Of bent u hard op zoek naar een nieuwe concept? Neem dan contact met ons op.

Advertenties