Diensten

Application design & development

Iedereen heeft tegenwoordig een mobiel in zijn of haar broekzak.  Wil je een product of dienst bij een groot publiek onder de aandacht brengen wat is er dan beter dan direct in die in de broekzak van  de consument te zitten.

Om een breed publiek te bereiken zoek je continue naar nieuwe vormen. Vormen die passen bij jouw organisatie maar die ook passen bij deze tijd. Fingerspitze denkt mee over een mobiele dienst die het best je past. Dit product kan een iPhone applicatie zijn maar kan uiteindelijk ook worden omgezet naar een cross platform applicatie (iPhone, Symbian, Windows mobile en Android)

Door te luisteren naar jouw wensen kunnen wij een concept ontwikkelen die aansluit bij je doelgroep en doelstellingen. Vervolgens werken we dit uit tot een design en functioneel ontwerp. Dit bespreken we waarna we overgaan  tot de daadwerkelijke ontwikkeling van het product.

Mobile Strategy
Achter het ontwikkelen van een mobile applicatie moet een strategie zitten. Deze strategie schenkt aandacht aan het waarom en hoe jouw organisatie mobiele applicaties wil inzetten en welk doel je ermee wil bereiken. Fingerspitze denkt graag met je mee. Onze ervaring op het gebied van marketing, reclame, software en mobiele markt kan jouw organisatie ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes.

Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken

Advertenties